director-web.crisulrepede.ro web-director.groupromo.ro
director-web.romaniafirme.ro

imobiliarecora

Societatea CORA PROIECT IMOBILIARE a luat fiinţă în anul 2008 având activitatea de bază servicii de proiectare şi arhitectură. Societatea s-a diversificat oferind clienţilor săi servicii complete folosind ca principii de bază, corectitudinea, seriozitatea, profesionalismul şi confidenţialitatea, respectul faţă de clienţi şi asumarea responsabilităţii pentru serviciile oferite.
Noi nu suntem simpli intermediari, suntem furnizori de soluţii imobiliare, cei ce putem negocia pentru dumneavoastră, cea mai bună decizie.
Activitatea noastră urmează mai multe direcţii în domeniul imobiliar, având ca activitate principală proiectare şi arhitectură (servicii topografice, geotehnice, rezistenţă, expertize tehnice, instalţii termice, sanitare şi electrice, design interior şi exterior precum şi întocmirea certificatului energetic).
Cea de-a două ramură a activităţii vizează dezvoltarea profilului imobiliar prin activităţi de intermediere, consultanţă, administrare imobile, iar pe viitor dezvoltarea unor proiecte imobiliare. Administrarea unor imobile şi spaţii comerciale din portofoliul de clienţi a societăţii noastre este o altă subramură de activitate pe care o prestăm, aducându-i notorietate.
Compania este recomandată atât de către persoane fizice, cât şi de persoane juridice.
Alegând serviciile oferite de echipa CORA PROIECT IMOBILIARE, veţi avea parte de o asistenţă profesională în luarea unor decizii bine informate, punându-vă la dispoziţie toate aspectele unor tranzacţii cu o analiză minuţioasă şi oportună a ofertelor de pe piaţă cu posibilitatea de a le compara şi selecta pe cele mai profitabile.

Vizitati site-ul imobiliarecora, apartinand de categoria Imobiliare

ro
imobiliarecora.ro
0
0.0/5 pentru 0 evaluare
29-02-2016
imobiliarecora

Informatii companie: imobiliarecora

jean calvin
410250
oradea
romania
0745 782494
0259221100

Site-uri inrudite imobiliarecora

Royal Town - apartamente direct la dezvoltator
Ansamblul rezidențial Royal Town este situat pe celebra alee Sadoveanu și îți oferă...
 
Contact    Newsletter